Hauskat ja rentouttavat joululahjat rakennustyömaan työntekijälle alle 100 euron budjetilla

Mietitkö jo kuumeisesti, mitä haluaisit antaa rakkaallesi tai muulle läheisellesi, joka tekee raskasta työtä rakennustyömaalla? Haluaisitko muistaa häntä jollakin hauskalla humoristisella lahjalla, joka kertoo hänelle, että olet ajatellut häntä ja arvostat hänen tekemäänsä raskasta työtä? Parhaimmillaan huumori voi auttaa edistämään ihmisen hyvinvointia, joten tällainen lahjaidea voi olla omiaan piristämään työn mahdollisesti uuvuttamaa rakennusalan työntekijää! Tuntuuko sinusta kuitenkin, että aivot lyövät tyhjää, eikä hauskoja lahjaideoita oikein tahdo löytyä? Budjettisikaan ei välttämättä ole kovin suuri! Ei hätää, sillä olemme koonneet tähän artikkeliin muutamat hauskat Joululahjat rakennustyömaan työntekijälle alle 100 euron budjetilla. Nämä lahjaideat löytyvät Partyking-nimisestä verkkokaupasta, minkä lisäksi annamme vinkkejä pienistä TSI-lahjoista, jotka voi lisätä samaan pakettiin Partykingin löytöjen kanssa tekemään lahjoista erityisen mieleisiä ja henkilökohtaisia. Samalla ne lisäävät lahjan arvoa mittaamattomalla tavalla!

Rentouttava kylpyamme ja kylpylahjakortti

Rentouttava kylpy on oivallinen tapa lievittää raskaan fyysisen työn aiheuttamaa lihaskipua. Budjettisi ei ehkä vain riitä upean porealtaan ostamiseen eikä läheisesi kotoa välttämättä edes löydy tilaa suurelle poreammeelle. Mutta entäpä sitten upea puhallettava kylpyamme, jonka uskalias työntekijä voi puhaltaa täyteen vaikka jo heti rakennustyömaalla työpäivän päätteeksi? Erityisen mieleinen lahjasta tulee, jos lisäät lahjan mukaan henkilökohtaisen kirjeen, jossa lupaat hemmotella rakastasi vaikkapa rentouttavalla selän pesulla. Jos haluat tehdä lahjasta erityisen humoristisen, valitse puhallettava kylpyamme karskille rakennustyömiehelle kirkuvan pinkin värisenä! Puhallettava kylpyamme löytyy Partykingiltä alle 60 euron budjetilla, joten selviät näistä kaupoista huomattavasti edullisemmin kuin oikean poreammeen ostamisesta!

Snug Rug -huopa ja leffailtalahjakortti kotoiluun

Snug Rug -huopa on ihana lahjaidea, sillä se on kevyt, mukava ja lämmin huopa, josta löytyy näppärät kädenreiät, ja johon on mukava kietoutua vaikkapa raskaan työpäivän jälkeen. Huovan materiaalina on käytetty 260 grammaa painavaa fleeceä, mikä tekee huovasta erityisen ylellisen vaihtoehdon. Huopaa on saatavilla monissa eri väreissä: beigenä, sinisenä, ruskeana, vihreänä ja vaaleanharmaana ja huopa maksaa Partykingillä alle 40 euroa. Voit siis ostaa saman tien oman Snug Rug -huovan myös itsellesi – tai jos budjettisi joustaa, vaikka koko perheelle! Tuunaa lahjaa vielä itse tekemälläsi lahjakortilla, jossa lupaat viettää läheisesi kanssa mukavan leffaillan Snug Rug -huopiin kääriytyneenä herkkujen äärellä hänen valitsemaan ajankohtana. Tästä ei kotoilu enää parane ja tämä jos mikä on rentouttava lahja!

GadgetMonster Smart Muki ja aamukahvit sänkyyn -lahjakortti

Monet meistä tarvitsevat ehdottomasti kunnon aamukahvit käynnistyäkseen aamulla ja voidakseen aloittaa päivän rennoissa tunnelmissa. Samalla moni meistä varmasti tunnistaa myös sen ongelman, jonka kiireiset aamut helposti aiheuttavat eli kahvin jäähtymisen kahvimukissa muiden tärkeiden aamutoimien herpaannuttaessa keskittymisen kahvista nauttimiseen. Onneksi tähänkin dilemmaan löytyy nerokas ratkaisu Partykingiltä! GadgetMonster Smart Muki on kiireisen rakennustyömiehen aamujen pelastus ja oivallinen lahjaidea!

Tämä muki pitää rakkaasi aamukahvin lämpimänä, vaikka kahvi joutuisikin seisomaan mukissa pitkäänkin rakkaasi aamutoimien aikana. Muki on myös näppärää ottaa mukaan rakennustyömaalle, sillä sitä voidaan ladata älypuhelimen avulla! Sanalla sanoen GadgetMonster Smart Muki onkin erityisen nerokas keksintö! Sujauta lahjan mukaan vielä humoristiseen sävyyn kirjoitettu lahjakortti, jossa lupaat tarjoilla aamukahvit rakkaallesi uudesta mukista suoraan sänkyyn koko seuraavan viikon, koska olet huomannut, että ilman aamukahvia rakkaasi on aamuisin kovin äreä ja että pelkäät, millaista työnjälkeä hän saa aikaan tässä tilassa.

chronology